Girona

Petits retocs per a la nova samarreta

De blanc a vermell. El gran canvi serà l'amplitud de les ratlles verticals de la samarreta, una franja blanca al pantaló i mitjons vermells exclusius

El Girona va donar a conèixer quina serà la seva primera indumentària per al nou curs 2016/17. Si bé, com sempre, el club gironí vestirà les habituals franges blanc-i-vermelles, enguany aquestes seran més amples i tornaran a tenir el City Lift a la part frontal, amb les lletres de color negre. A més d'aquest detall, hi ha alguna petita variació més en la primera indumentària del Girona respecte a la temporada passada, com ara la franja blanca a la part inferior del pantaló, que continuarà sent blava, igual que els dorsals dels jugadors. La variació més significativa són els mitjons; després de tornar al blanc, el curs passat, Kappa aposta novament pel vermell, com fa dues temporades. El disseny és exclusiu per al Girona, amb sigles del club i franges blanques a la part superior. Per ara no ha transcendit el color de la segona samarreta de joc, que serà presentada aviat.

Els aficionats podran comprar la samarreta a partir de dilluns vinent a la botiga oficial del club, a Montilivi, o al Wala. El preu serà de 60 euros per als adults i 55 per als nens.

A LA VENDA

El dilluns es podrà comprar al Wala o a la botiga del club per 60 euros, els adults, i 55 els nens

EL PATROCINADOR

City Lift continuarà visible a la part frontal, aquest curs amb les lletres negres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)