Girona

Lekic es perd més de mitja estada per falta de visat

2a divisió A. Girona. El davanter serbi va tenir problemes i, tot i que es va presentar a Madrid, no va poder viatjar a Manchester fins ahir al vespre

Tot i que en l'estada de pretemporada hi havia d'haver 26 jugadors del Girona, 23 dels quals fixos del primer equip –més el tercer porter Gianni, el juvenil Sergi Álamo i el davanter Manel Martínez, amb molts números de ser cedit–, a l'hora de la veritat la van començar amb una absència. Dejan Lekic es va quedar sense poder viatjar al Regne Unit perquè no va tenir a punt el visat. Tot i que tant el davanter serbi com el club van mirar de solucionar el problema i accelerar la tramitació del permís, el jugador no va poder viatjar fins ahir al vespre, amb la qual cosa s'haurà perdut més de la meitat del treball que l'equip té programat durant l'estada de pretemporada a la ciutat esportiva del Manchester City.

Com van fer els seus companys després de les vacances, Lekic es va integrar amb normalitat a l'activitat del grup la setmana passada i va ser present ja en el primer entrenament, a Montilivi. El problema és que no tenia a punt el visat, imprescindible per a algunes nacionalitats per entrar al Regne Unit. Inicialment, el jugador confiava que presentar-se a Madrid a fer els tràmits per obtenir-lo seria suficient, com havia fet altres vegades, però li va ser impossible. Tant el club com el mateix jugador van fer gestions per mirar d'accelerar el procés, però tot plegat va ser més lent del que havien previst. El cas és que Lekic no va poder agafar l'avió cap a Manchester amb els seus companys, diumenge. Els dies van anar passant sense l'autorització per poder viatjar, que va acabar arribant ahir. La previsió era que el davanter serbi arribés ahir a la nit a la ciutat esportiva del City.

Set sessions menys

La demora haurà fet perdre a Lekic bona part del treball que ha anat acumulant l'equip, més enllà de la cohesió de grup, un altre dels factors que destaquen els tècnics en una concentració. El davanter es va perdre l'entrenament de diumenge, les dobles sessions de dilluns i dimarts, el primer partit amistós i l'entrenament posterior, ahir a la tarda. Si no hi ha cap més contratemps, l'exjugador de l'Osasuna podrà reintegrar-se a l'activitat avui, que l'equip té entrenament al matí i descans a la tarda. És probable que al serbi li toqui una sessió extra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)