Girona

L'Ewood Park, un augment d'exigència per al Girona

Amistós. Els jugadors dirigits per Pablo Machín juguen contra el Blackburn Rovers (avui a les 16 h) en el que serà el segon test de l'estada de pretemporada que s'acaba demà a Anglaterra

El Girona jugarà el segon partit amistós de la pretemporada contra el Blackburn Rovers, avui a les 16 h. El conjunt dirigit per Pablo Machín visita un dels camps històrics del futbol anglès, l'Ewood Park, amb capacitat per a poc més de 31.000 espectadors, que presentarà una bona entrada. I és que els mòdics preus que ha posat el club de Lancashire i el fet que els robers disputin el primer i únic partit amistós com a locals abans de l'inici de la lliga mobilitzarà molts dels seus aficionats, que aniran a l'estadi a veure a les noves incorporacions i observar les evolucions del seu equip.

Per al Girona, l'exigència s'elevarà respecte al primer i darrer amistós disputat dimecres passat contra el Manchester City B, en el qual els de Pablo Machín van perdre per 3-2, en un matx en què els gironins van notar el cansament dels primers dies d'estada a les instal·lacions citizens.

Un rival de prestigi

El Blackburn Rovers és un dels equips més importants d'Anglaterra que viu encallat des del 2012 en la Championship. Des de la creació de la Premier League com a lliga estatal d'Anglaterra, els blanc-i-blaus són un dels únics sis equips que han guanyat el campionat –el Manchester United, el City, l'Arsenal, el Chelsea i el Leicester són els altres clubs que van aconseguir el títol.

Amb una etapa gloriosa durant els anys trenta, però també durant els inicis dels noranta, quan van guanyar el títol, pel Blackburn han passat jugadors de renom com Alan Shearer –pitxitxi de la Premier en tres ocasions–, Chris Sutton o Andy Cole.

Blackburn-Bury
1-0
Morecambe-Blackburn
0-0
Rochdale-Blackburn
1-1
Blackpool-Blackburn
1-1
Blackburn-Girona
16.00 h

LA IL·LUSIÓ

“Pocs equips de 2a A poden jugar contra grans equips anglesos”, diu Machín
“L'ambient serà bo. No he tingut mai la possibilitat d'estar en cap estadi anglès”

L'EXPERIÈNCIA

“Ens crearan moltes dificultats i espero que el partit ens serveixi per preparar-nos”

David Raya, ex-Cornellà, a la plantilla

Després de quedar en quinzena posició la temporada passada, molt lluny de les posicions privilegiades i de la lluita per l'ascens a la Premier, el Blackburn intentarà refer-se i fer un bon any per engrescar els aficionats. Amb el tècnic irlandès Owen Coyle, els rovers tenen una plantilla plena de jugadors contrastats en la Championship i, fins i tot, amb experiència en la Premier. Entre els jugadors del Blackburn figura l'exporter del Cornellà David Raya, que vol fer-se un lloc en l'equip, amb el qual té contracte fins al 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)