Girona

“Hem estat a un bon nivell”

Pablo Machín Entrenador del Girona

L'entrenador del Girona, Pablo Machín, va valorar pocs instants després del matx l'empat aconseguit pels seus jugadors contra el Blackburn a Ewood Park: “Seguin amb la preparació que estem portant i hem aconseguit l'objectiu fixat, que no és cap altre que tots els futbolistes juguin i acumulin minuts de joc a les cames”, analitzava l'entrenador de Gómara.

El Girona va mostrar una bona imatge contra un equip molt més rodat i, a poc a poc, l'evolució dels futbolistes es fa més manifesta: “Hem estat a un bon nivell. En la primera meitat del partit hem tingut més ocasions de gol i, en la segona, tot i dominar una mica més, no hem estat efectius. El gol de l'empat nostre ha estat de nou a pilota aturada, això és una bona notícia i esperem seguir en aquesta línia”, sentenciava Pablo Machín.

El Girona, que va tornar a Manchester després del partit, farà una breu sessió d'entrenament avui al matí i a la tarda tornarà a terres catalanes: “L'estada ha anat molt bé. Hem treballat en unes instal·lacions immillorables i amb una temperatura idònia, que ens ha permès fer moltes sessions preparatòries. Ara hem d'anar afinant l'equip, que arribin frescos i de la millor manera possible al primer partit, contra el Sevilla B.”

UN PAS MÉS

“Hem d'anar afinant l'equip per arribar de la millor manera al primer partit”

L'OBJECTIU

“Tots els jugadors han acumulat minuts a les cames. Aquesta era la intenció”

Dimarts, presentació a la plaça Independència, a les 20.00 h

Com és habitual en els darrers anys, el Girona farà l'acte oficial de presentació del nou curs envoltat dels seus aficionats. La plantilla i el cos tècnic del primer equip seran a les 20.00 h a la plaça independència de la ciutat per apropar-se als seguidors i donar per iniciada la campanya. Des de la mateixa plaça, Delfí Geli, Pablo Machín i els capitans faran els corresponents parlaments. L'esdeveniment es farà el dia abans del primer partit a Montilivi, contra l'Olympique de Marsella (20.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)