Territorial

Sense pressa, però ràpid

1a catalana. El Lloret arrenca avui la pretemporada després d'un estiu mogut per culpa les baixes. Els selvatans encara han d'acabar de confeccionar la plantilla definitiva

El Lloret ha allargat fins avui les seves vacances i serà dels últims equips a arrencar la pretemporada després d'un estiu mogut. El conjunt selvatà s'ha vist obligat a remodelar pràcticament mig equip després de patir nou baixes respecte a la plantilla que va salvar la categoria in extremis el curs passat. Per això el Lloret ha hagut de remoure el mercat i ja ha confirmat cinc incorporacions. Roger Mora (Granollers) i Raúl Calvo (Blanes), que arriben amb experiència a divisions superiors; Aniol Ekai (Cal Aguidó) i Jordi Tuscà (Can Gibert), que vénen de fer un bon any a 2a catalana; i Adrián Expósito, que puja del juvenil.

Tot i que amb aquests fitxatges els selvatans ja han avançat part de la feina, encara els queda acabar de completar la plantilla, i aquests primers dies d'entrenaments poden ser determinants, perquè Edu Urdiales tindrà a la seva disposició nou jugadors a prova que intentaran fer-se un lloc a l'equip. El primer amistós que jugarà el Lloret d'Urdiales serà el dissabte 6 d'agost a Palafolls.

SEGUEIXEN (11):
Aparicio, Edu Poderoso, Riky, Albert Puntí, Peti, Majó, Narcís, Arnau Terradas, Carlos Gómez, Jordi Valls, Chino.
BAIXES (9):
Jaume Prado (retirat), Pol Gómez (Llagostera B), Lobo (Martinenc), Xavi Martínez, Juki, Pol Ros, Pol Huerta, Moisés, Bader.
ALTES (5):
Roger Mora (Granollers), Aniol Ekai (Cal Aguidó), Jordi Tuscà (Can Gibert), Raúl Calvo (Blanes), Adrián Expósito (juvenil).
A PROVA (9):
Josep Franquet, Gurpinder Singh, Marc Cardona, Ivi Poza i Àlex Portavella (juvenil), Enjhi Sanneh i Gousmani Sanneh (Atlètic Silenc), Juanpi Galarza (Palafolls) i Ot Esqueu (Sant Pol B).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)