Territorial

Satisfacció general en el primer test oficial del curs

Copa Catalunya. La majoria dels entrenadors posen bona nota als seus equips més enllà dels resultats en el partit d'inauguració de la temporada

Dels 26 equips, entre segona A, segona B, tercera divisió i primera catalana, que ahir van jugar el primer partit oficial de la temporada, la gran majoria van acabar amb un bon regust. Tot i deixar tretze equips al carrer, la primera fase de la copa Catalunya va deixar les primeres bones sensacions per als equips, molts dels quals en la segona setmana d'entrenaments.

“Segon partit de preparació i segon que acabem amb la porteria a zero”, resumia el tècnic del Sabadell, José Solivelles, l'aspirant a revalidar el títol. “Hem sabut patir durant tot el partit”, explicava l'entrenador, que va passar l'eliminatòria contra un Cerdanyola que li va posar les coses difícils i que també va saber jugar les seves cartes, sobretot en el segon temps. “Amb dues setmanes de càrrega i el poc que hem pogut treballar, la sensació que em queda és que no hem estat tan lluny del Barça B”, admet, també, Miquel Muñoz, entrenador del Manlleu, eliminat pel filial blaugrana. “El resultat ens pot ennuvolar una mica el partit perquè penso que hem estat bé. És una llàstima no passar aquest tipus d'eliminatòries perquè som ambiciosos, però hem ensenyat coses positives a aquestes altures i ara cal seguir rodant. De moment, estic content amb els jugadors”, admetia Ismael García, tècnic de l'Hospitalet, que va perdre contra el Sant Andreu.

Insatisfets

Malgrat que costa defugir el tòpic en els primers compassos de la temporada, la primera eliminatòria també va deixar entrenadors descontents. “El partit ha estat dolent. No hem estat a l'altura”, reconeixia Albert Poch després de ser eliminat pel Masnou, un equip de primera catalana: “En general hem estat lents i ells han tingut una espurna que nosaltres no hem aconseguit”, explicava l'entrenador de l'Europa.

A Vilassar, Jordi Roger no va quedar gens content amb la classificació del Cornellà: “L'únic del que ens podem alegrar avui és de la classificació. No m'ha agradat gens ni mica el partit, tot i que tampoc n'hem de treure grans conclusions”, va dir el tècnic verd, que llança una advertència per al curs: “Aquest any tindrem una temporada complicada, ja ho dic ara.” D'altra banda, Natxo González, tècnic del Reus, eliminat pel Vilafranca, tampoc va acabar gaire satisfet: “Et quedes amb la sensació agredolça, però l'important és que l'equip progressi.”

Els horaris de la segona fase

El cap de setmana que ve es jugaran els partits de la segona eliminatòria de la copa Catalunya, amb 14 equips. Dels set enfrontaments, de tres ja se sap l'horari: el Prat-Sabadell, que serà dissabte que ve a les 19.30 h al municipal Sagnier; el Figueres-Olot, diumenge a les 20 h a Vilatenim, i el Cornellà-Barça B, a les 20 h al Miniestadi, diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)