2a divisió FEF

El Badalona, pacient en el mercat, tot i l'arribada de Parera

2a divisió B. “Ens falten per tancar el fitxatge de dos centrals, un migcampista i un davanter”, diu l'entrenador Manolo González

El Badalona continua movent-se en el mercat de fitxatges, i quan falta menys d'un mes per l'inici de la competició, encara li manquen 4 peces per tancar equip. El conjunt de González busca dos defenses centrals, un migcampista i un davanter, a més de la incorporació de la cessió del lateral Adrià Parera, procedent del Sabadell i que la temporada passada va ser un dels homes més destacats del filial a tercera divisió (29 partits).

“El mercat és prou complicat i hem de tenir paciència i no voler fitxar per fitxar”, explicava l'entrenador Manolo González: “L'any passat, per aquestes dates ja teníem l'equip tancat, però ara el que necessitem és portar el millor jugador possible”, explicava l'entrenador, que està satisfet amb el nivell dels deu jugadors arribats fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)