Territorial

Una cita habitual de l'estiu

Torneig de l'Estany. Avui es disputa la 47a edició d'un dels clàssics més antics, amb la participació de l'Olot, el vigent campió, el Figueres i l'equip amfitrió, el Banyoles

La 47a edició del torneig de l'Estany, un dels clàssics de l'estiu a les comarques gironines, se celebra avui amb la participació, per segon any consecutiu, de l'Olot i el Figueres, de tercera divisió, i l'equip amfitrió, el Banyoles, que milita a segona catalana. Novament, es concentrarà en una sola jornada i repetirà el format triangular amb tres partits de quaranta-cinc minuts de durada. El conjunt que obtingui més punts s'emportarà la copa.

Els banyolins, que disputaran el seu primer partit de pretemporada, i els garrotxins, vigents campions del torneig, aixecaran el teló de la competició a les 20 h.

El Figueres, invicte en els seus quatre partits de preparació amb tres triomfs i un empat, s'enfrontarà amb el perdedor del primer matx, a les 21 h. El duel entre la Unió i el vencedor tancarà el triangular a les 22 h.

Aquest no serà l'únic duel de la setmana entre olotins i figuerencs, ja que diumenge (a les 20 h) es tornaran a veure les cares a Vilatenim en l'eliminatòria de la copa Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)