Girona

“Hi ha hagut esforç i implicació del grup”

Pablo Machín Entrenador del Girona

“Allò que sempre demano al meu equip és que hi posi implicació. I n'hi ha hagut. Quan fem tot el que podem, no se'ns pot exigir més. Teníem un molt bon rival al davant, que començarà la competició de seguida, i estic content perquè hi ha hagut esforç i perquè estem treballant moltes coses als entrenaments que es veuen reflectides als partits”, va explicar Pablo Machín. “No es pot estar content si es perd, però esperem tenir ara les derrotes i no quan hi hagi punts en joc.”

El tècnic, que abans del partit va anar a veure el Girona B-Peralada a Sant Ponç, va veure un partit intens “contra un senyor equip, un equip de veritat”. Machín va estar més preocupat pels lesionats que pel resultat. “Richy haurà d'estar aturat més temps, i veurem l'evolució. El cop de Cifu ha estat preocupant, perquè s'ha marejat, però esperem que no vagi a més. I confiem que el canvi de Borja sigui més per precaució que per una altra cosa.”

Passi, descontent

L'entrenador de l'Olympique no va quedar gaire satisfet del joc del seu equip. “Hem començat bé, però després hem perdut pilotes que els han permès generar contraatacs, i ens ha entrat por”, va explicar el tècnic visitant. “Hem guanyat, que és normal perquè hem tingut més ocasions, però el joc s'ha de millorar.” Passi va veure un Girona “fort i ben treballat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)