Girona

Pablo Marí, un objectiu llaminer

Pretès. El Girona madura la incorporació del central valencià, que ha demanat deixar el Nàstic

El Girona està obert a reforçar qualsevol demarcació i, malgrat que té cinc centrals, ha accelerat per mirar d'incorporar-ne un altre. L'objectiu és Pablo Marí, el defensa del Nàstic que va comunicar fa dies al conjunt tarragoní la seva intenció de marxar. Marí, un esquerrà de molta presència física, de 22 anys i de molta projecció, té molt bona premsa. El jugador valencià, que va renovar l'estiu passat pel Nàstic amb un contracte fins al 2018, ha rebut l'interès de clubs com el Saragossa i el Llevant, però té fixada una clàusula de rescissió molt alta per anar a un rival de segona A. El Girona, però, té un roc a la faixa. És l'ajuda del Manchester City, al qual ha proposat una operació semblant a les de l'any passat per fer arribar Rubén Sobrino a Montilivi o per mantenir-hi Florian Lejeune. La idea és que el City compri el jugador al Nàstic i el cedeixi al Girona. Tot i que és una operació complicada, les gestions han anat avançant i, si no es torcen, Machín tindrà un altre central per jugar, teòricament, al perfil esquerrà. El Nàstic ha donat permís al jugador per deixar els entrenaments que l'equip de Vicente Moreno està fent a la Garrotxa i resoldre el futur en els pròxims dies.

Pablo Marí va ser una de les sensacions del Nàstic a segona B. El curs de l'ascens va tenir un protagonisme capital, motiu pel qual va rebre moltes propostes. Finalment, però, va renovar amb el Nàstic. Ja a segona A, va començar mantenint el lloc a l'onze, però va acabar desaparegut, cosa que ha fet que decidís demanar la sortida del club.

VIA MANCHESTER

La clàusula era molt alta per anar a 2a A i la idea és que el City el compri

HA DE CAURE AVIAT

El club tarragoní ha donat permís a l'esquerrà per deixar l'estada i resoldre el futur
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)