Girona

Garrotades per fer-se lloc

L'aposta per Pablo Marí accentua la voluntat del Girona de crear molta competència a l'equip

Amb un grup nombrós, els jugadors han d'assumir els rols i Machín, gestionar-los

En cada presentació d'un jugador, el director esportiu del Girona, Quique Cárcel, ha deixat molt clara la seva voluntat de dotar de com més competència millor la plantilla. Una idea que ha defensat sempre des que és a Montilivi, i que pot aplicar amb més garanties ara que el club té més capacitat econòmica. El mateix Pablo Machín explicava la setmana passada en una entrevista que estan oberts a reforçar qualsevol posició. I l'aposta d'apuntalar l'eix de la defensa amb un altre central, Pablo Marí (Nàstic), n'és la millor prova. Tot i tenir cinc centrals a la plantilla –més Carles Mas, que s'està recuperant d'una lesió greu al genoll–, el club veu en la incorporació de Marí una bona oportunitat per endur-se un jugador de molta projecció i accentuar no només el nivell, sinó també la competitivitat al grup. “Tot el que vingui per millorar la plantilla anirà bé. La competència és bona per al grup i perquè cada jugador millori individualment”, assegura un dels centrals, Pedro Alcalá.

La plantilla és conscient que el club ha format un grup nombrós i competitiu, i que és factible que encara hi hagi més retocs. Per als jugadors, serà qüestió d'assumir els rols, activar-se al màxim per fer-se un lloc i no despistar-se gens quan l'aconsegueixen. I per al cos tècnic encapçalat per Pablo Machín, la missió serà gestionar el grup, intentar treure el màxim rendiment col·lectiu i evitar que se'ls desactivin jugadors que no paeixin bé la falta d'oportunitats o de continuïtat. La temporada passada, l'entrenador de Gómara ja va repartir més els minuts que en l'anterior, en què la divisió entre els que van jugar més i els suplents es va fer nítida. I aquest curs, tot fa pensar que la competència en cada posició serà encara més accentuada. Al mig del camp, per exemple, fa la sensació que els minuts seran més cars per a homes com Rubén Alcaraz. “Si els companys són competència per a mi, jo ho sóc també per a ells. Aquesta és la meva mentalitat. Tots ens hem d'exigir més, perquè a la mínima que no estiguem al 100% n'entrarà un altre”, apunta l'exjugador de l'Hospitalet.

Ens exigim tots més, perquè a la mínima que no estiguem al 100% n'entrarà un altre
Rubén Alcaraz
MIGCAMPISTA DEL GIRONA

LES REACCIONS

En el dia a dia al vestidor es porta bé la competència, que serà bona tant en l'aspecte col·lectiu com individual
Pedro Alcalá
DEFENSA DEL GIRONA
Segurament és la plantilla més competitiva dels últims anys, llarga i amb molt de nivell. És un bé comú
Eloi Amagat
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
Que ve un altre central? Tot el que arribi per millorar la plantilla anirà bé. Tothom haurà de treballar per jugar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)