2a divisió A

Futbol

Derbi Reus-Nàstic

El Reus venç el derbi per la mínima (1-0)

2a divisió A. L'equip roig-i-negre ha derrotat el Nàstic, que ha jugat la segona part amb deu, gràcies a un gol de Fran Carbia (56')

El Reus s'ha endut l'esperat derbi en imposar-se al Nàstic gràcies al gol de Fran Carbia (56'), que ha arribat poc després que els visitants s'hagin quedat amb deu per l'expulsió de Xavi Molina (47'). Així, el Reus torna a la zona de fase d'ascens i el Nàstic es manté cuer.

El Reus ha començat atacant, més amb la inèrcia del que juga a casa que no pas amb la fluïdesa que acostuma a mostrar. Un xut desviat de Folch i una rematada de Jorge després d'un parell de rebots, que va obligar a l'estirada de Dimitrievski, han sigut les primeres ocasions dels locals, que han anat disminuint la intensitat, incòmodes en un partit amb poca continuïtat, moltes interrupcions i força tensió. El Nàstic no ha començat a donar senyals de vida fins a l'últim quart de la primera part, amb una ocasió d'Àlex López i alguna acció a pilota aturada de Muñiz.

La segona meitat ha començat amb una mala notícia per al Nàstic, la segona targeta groga a Xavi Molina. El Reus ha aprofitat la superioritat numèrica per marcar, en una rematada de cap de Fran Carbia a centrada de Benito. L'expulsió i el gol ha deixat molt tocat el Nàstic, que no ha tingut capacitat de reacció, malgrat els canvis ofensius de Vicente Moreno. El Reus, per la seva banda, ha pogut sentenciar a la contra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)