2a divisió A

Una sagnia que cal aturar

2a divisió B. El Llagostera visita demà el Cornellà (a les 18 h) amb l'objectiu de tornar a vèncer a domicili i així evitar caure en descens

Els números nefastos del Llagostera a domicili parlen per si sols. L'equip dirigit per Oriol Alsina no ha guanyat lluny de Palamós des del 2 de novembre, a la Nova Creu Alta de Sabadell (0-3). Des de llavors tres empats –contra el Prat (1-1), l'Atlètic Saguntí (1-1) i l'Atlètic Balears (0-0)– i cinc derrotes –contra el Llevant B (2-0), l'Eldenc (2-0), el Lleida Esportiu (2-1), l'Espanyol B (2-0) i el Vila-real B (4-1)–, una xacra massa gran de superar per a un equip que ha estat des del primer dia del curs a la zona mitjana baixa de la classificació.

El conjunt llagosterenc afronta les darreres onze jornades del campionat com a finals particulars per intentar lligar al més aviat possible la permanència. Sumar els tres punts a Cornellà és vital per involucrar un rival més en la lluita per la part baixa –els de Jordi Roger estan en dotzena posició amb cinc punts (34) més que el Llagostera, amb 29–, agafar aire i afrontar amb més garanties el pròxim matx al Palamós-Costa Brava, contra un rival directe com el Gavà, actualment en descens directe, amb els mateixos punts en una posició per sota dels gironins.

El Llagostera va aconseguir bons resultats en els dos precedents a Cornellà a tercera –els del Baix Llobregat encara no jugaven al camp actual, de nova construcció–. El curs 2009/10 van empatar a zero i la campanya següent van vèncer per la mínima (0-1), l'any que els llagosterencs van fer el salt a segona B.

Demà la història serà ben diferent, i és que els blaugrana hauran d'adaptar-se ràpidament a un medi diferent, pel que fa a les dimensions i la superfície del terreny de joc.

ELS DOS PRECEDENTS

Competint a 3a, el curs 2009/10 va empatar a zero i el 2010/11 va guanyar 0-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció