2a divisió A

El Reus s'endú el derbi amb un gol en el minut 90

2a divisió A. Máyor, després d'una gran acció d'Haro, ha estat l'autor del gol que fa respirar els roig-i-negres i deixa tocat el Nàstic

El Reus ha aconseguit la victòria al Nou Estadi gràcies a un gol de Máyor en el minut 90, que ha fet embogir els roig-i-negres i ha deixat molt tocat el Nàstic, que es queda en zona de descens i veu com el seu rival trenca la mala ratxa i respira.

La primera meitat ha estat especialment marcada per la por a perdre dels dos equips, conscients que la derrota, en un partit de rivalitat i amb la zona de descens més que amenaçadora, els podia fer molt de mal. El Nàstic ha estat més a prop de l'àrea rival que el Reus, però en general ha faltat profunditat.

En la segona meitat han arribat les accions ofensives més destacades, bàsicament tres. En les dues primeres, del Nàstic, Edgar Badia ha salvat el seu equip en salvar de manera providencial les rematades de Perone i Emana. I, en el minut 90, David Haro ha protagonitzat una gran jugada individual, penetrant amb velocitat al mig de la defensa grana i fent l'assistència a Máyor, que ha superat Reina. El Nàstic només ha tingut temps de xutar un parell de córners, amb el porter a la rematada, sense sort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)