Territorial

El Barça surt escaldat

Copa juvenil. El juvenil blaugrana cau amb contundència a Vila-real i necessita un miracle en la tornada per classificar-se per a les semifinals

vila-real 3 barça 0

VILA-REAL:Josele, Andrei, Joan, Jairo, Pepe, Lozano, Iván (Millán, 56’), Fran (Edu, 88’), Andi, Leandro (Mou, 86’) i Villa (Jack, 80’).BARÇA:Iñaki, Morer, Montes, Rey, Guerrero, Busquets (Chumi, 73’), Dani Garcia (Sergio Garcia, 58’), Collado (Tur, 73’), Guillem Jaime, David Alfonso (Miranda, 46’) i Abel.GOLS:1-0 (40’) Villa. 2-0 (60’) Fran. 3-0 (89’) Jack.ÀRBITRE:Mena Gimeno.T.V.:vermella directa al visitant Chumi (78’).

El Barça necessitarà un miracle si no vol tancar el curs el proper cap de setmana. Els de Gabri Garcia es van veure totalment superats pel Vila-real, que va saber fer mal en els moments adequats i va aconseguir un 3-0 que sembla ja definitiu.

Com és habitual, els blaugrana van dominar la possessió de la pilota contra un rival que pressionava intentant forçar l’error visitant. D’ocasions, se’n van veure ben poques, fins que a punt d’arribar al descans, Villa va culminar una ràpida jugada local per avançar el conjunt groguet (40’). Just començar el segon temps, Guillem Jaime va tenir una ocasió immillorable per empatar i el Barça va controlar un bon tram de joc, però en el 60’ Fran va fer el 2-0, que va caure com una galleda d’aigua freda. Tot i això, Abel va estar a punt de retallar distàncies, però els blaugrana es van quedar amb deu i Jack va aprofitar una errada per fer el 3-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)