Nàstic

El Nàstic jugarà les semifinals

Copa Catalunya. La federació desestima la impugnació del Vilafranca, que encara pot recórrer a apel·lació, per alineació indeguda en el partit de quarts, guanyat pels tarragonins

El comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol ha desestimat la impugnació del Vilafranca per alineació indeguda del Nàstic en el partit de quarts de final de la copa Catalunya, disputat el 25 d’octubre, que va acabar amb victòria dels tarragonins en la tanda de penals després de l’1-1dels 90 minuts. El Vilafranca va al·legar que en l’acta constava com a porter suplent Stole Dimitrievski i no pas José Perales, que és qui realment estava a la banqueta i qui va substituir Bernabé Barragán en la segona meitat. Perales va ser decisiu en la tanda de penals. El Vilafranca té ara deu dies per presentar un altre recurs, en aquest cas al comitè d’apel·lació.

Així, si no hi ha cap novetat d’última hora, el Nàstic disputarà una de les semifinals de la competició al camp del Cornellà, el dimecres 15 de novembre. L’altra semifinal la jugaran, el mateix dia, l’Horta i el Llagostera al camp dels barcelonins. El Nàstic és el vigent campió de la competició, després d’imposar-se la temporada passada al Girona a Olot, també en els penals. De moment, encara no s’ha determinat on i quan es disputarà la final de l’edició d’aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)