Nàstic

La pretemporada, perfilada

Nàstic. El Peralada i l’Olot seran rivals dels grana durant la pretemporada i s’afegeixen als amistosos ja programats contra el Saragossa i l’Espanyol. L’equip tornarà a la feina d’aquí a set dies

A falta de tot just set dies per cloure les vacances, el Nàstic continua perfilant la seva pretemporada: als amistosos ja coneguts contra el Saragossa i l’Espanyol s’afegeixen els enfrontaments contra dos equips catalans de segona divisió B: l’Olot i el Peralada.

José Antonio Gordillo viurà la seva primera pretemporada al capdavant del Nàstic i la direcció esportiva treballa per acabar de tancar tots els detalls del període de preparació que començarà dilluns que ve i que es desenvoluparà les tres primeres setmanes a Salou. Precisament aquí, els grana s’enfrontaran al Peralada el dia 21 de juliol (19 h) en el que, per ara, és el primer partit programat en aquesta pretemporada.

Un cop acabada l’estada a Salou i després de la visita del Saragossa en el trofeu Ciutat de Tarragona, el Nàstic es desplaçarà a la Vall d’en Bas, on es veurà les cares amb un vell conegut de les pretemporades dels darrers anys: l’Olot. El partit es disputarà el dimecres 1 d’agost, amb l’horari encara per determinar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)