3a divisió FEF

El Llagostera vol mantenir intacte el fortí

3a divisió. L’equip d’Oriol Alsina, que ha guanyat els tres primers partits a casa i és tercer, rep l’Horta de Nacho Castro (18.30 h), quart

Després de deixar enrere la relliscada al camp del Sant Andreu del cap de setmana passat (2-1), el Llagostera vol tornar al camí del triomf avui a casa contra l’Horta (a les 18.30 h).

Els llagosterencs, encara en zona de play-off d’ascens com a tercers amb 13 punts, s’enfrontaran al conjunt que tenen just per sota (els de Nacho Castro també tenen 13 punts, tot i que amb un partit pendent) amb l’objectiu de continuar intractables al municipal, on de moment han guanyat els tres primers partits.

“Entre la pretemporada i la lliga hem guanyat els set partits que hem jugat a casa i volem continuar sent forts davant de la nostra afició. Però ara ens ve l’Horta, un rival que serà molt complicat, ja que es tracta d’un equip ben treballat, que fa un bon futbol. Saben molt bé el que fan, són perillosos amb l’estratègia i són difícils de contrarestar”, explica Oriol Alsina, que tindrà la baixa de Maymí i els dubtes fins a última hora d’Erik i Maynau.

LA PRÈVIA

Entre la pretemporada i la lliga hem guanyat els set partits que hem jugat a casa i volem continuar sent forts al municipal
L’Horta és un equip ben treballat, que fa un bon futbol. Saben molt bé el que fan i són perillosos
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)