3a divisió FEF

La Unió confia de nou els gols a Xavi Ferrón

3a divisió. La falta d’efectius atacants ha desencadenat el fitxatge d’un nou golejador

L’arribada frustrada al Figueres del davanter Sergio Álvarez aquest estiu va trastocar la planificació de la plantilla sobretot en la parcel·la ofensiva. La falta de més alternatives i recursos en l’atac s’ha notat en les primeres jornades de lliga però la Unió ho ha aconseguit resoldre i ahir va anunciar la incorporació d’un nou davanter, Xavi Ferrón. El nou atacant dels de Vilatenim és un vell conegut de l’afició figuerenca, ja que hi encetarà la tercera etapa. Amb 25 anys, Ferrón va deixar el Figueres el juny passat després de marcar 12 gols a tercera divisió i ser el pitxitxi de l’equip. El ràpid futbolista es va unir a l’ambiciós projecte del Girona C a 1a catalana però en l’inici del curs no hi ha tingut gaire protagonisme. Ara, de nou al Figueres, intentarà aportar més qualitat, desequilibri i encert de cara a porteria.

Des de la banqueta del Figueres, Joan Esteva es mostra satisfet amb aquest reforç, ja que des de l’inici havia remarcat que a l’equip li faltaven alternatives i més opcions en la part ofensiva: “Estàvem escassos d’efectius en aquesta part i és un jugador que ens ajudarà molt a créixer i segur que ens farà més forts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.