3a divisió FEF

La Unió es vol fer gran al camp del Reus B

3a divisió. El Figueres intentarà confirmar les bones sensacions de l’última jornada

En el darrer partit de lliga, el Figueres va aconseguir unir el bon joc de les primeres jornades amb l’efectivitat davant de porteria, una combinació que va donar com a resultat una victòria balsàmica i alliberadora per a la plantilla que dirigeix Joan Esteva: “L’equip va notar que tot l’esforç que estàvem fent tenia recompensa i aquestes situacions fan augmentar la confiança, l’autoestima i l’ambient de treball és molt millor. Vam constatar amb un bon resultat que l’equip estava fent bé les coses, i ara ho hem de tornar a intentar contra el Reus B”, explica el tècnic de la Unió.

Aquesta tarda (18 h), a Cambrils, el Figueres es trobarà un Reus B que no passa pel seu millor moment però que com tot filial, és molt imprevisible en el rendiment. Els roig-i-negres encadenen tres derrotes en la lliga però aquest curs també han estat capaços de guanyar rivals d’entitat com el Sant Andreu. El que té clar l’entrenador Joan Esteva són les moltes virtuts i pocs defectes del rival d’aquesta jornada: “Són equips amb jugadors molt joves, amb molt talent, que intenten jugar a futbol d’una manera ofensiva i això també els genera certs problemes defensius. Els intentarem trobar però no serà fàcil.”

Ferrón, a punt

Per a aquest duel, el Figueres no podrà comptar amb Joan Pons, amb molèsties al genoll, però sí que podria tenir els primers minuts l’últim reforç dels de l’Alt Empordà, el golejador Xavi Ferrón, que el curs passat va ser el pitxitxi de l’equip blanc-i-blau amb dotze gols.

LA PRÈVIA

Vam constatar amb un bon resultat a casa que l’equip estava fent bé les coses, i ara ho hem de tornar a intentar contra el Reus B
És un rival amb molt talent i amb jugadors que intenten desplegar un joc molt ofensiu
Joan Esteva
Entrenador del Figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)