3a divisió FEF

L’Europa torna a fer-se seu l’Olímpic

En progressió. Elo, abans del descans, dona el tercer triomf seguit als escapulats, que s’apropen a la part alta

terrassa 0 europa 1

TERRASSA:Ortega; Dani Sánchez, Valls, Pallàs, Guti; Guzmán, Ferreira (Coro, 54’), Daisuke, Puchades (Toledo, 54’), Serramitja i Balboa (Arranz, 54’).EUORPA:Priego; Germán, Castells, Oumar (Guillén, 73’), Gabi, Prats (Varona, 77’), Soto, Alberto, Martínez (Eric, 60’), Alfons Serra i Elo.GOLS:0-1 (43’) Elo.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:Als visitants Alfons Serra i Varona.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

L’Europa va tornar a fer-se seu el camp d’un Terrassa que segueix sense trobar el camí desitjat aquesta temporada. Els escapulats van calcar el resultat obtingut el curs passat (0-1) amb un pla de partit conservador, però eficaç. Replegats a partir d’un 4-3-3 que cedia la iniciativa als locals, els barcelonins van tenir les millors ocasions del primer temps. Primer, Martínez va rematar amb el cap, sol dins de l’àrea, una centrada d’Elo des de l’esquerra, però la pilota va marxar per sobre del travesser. Poc abans del descans, va ser Germán qui, en una jugada per la dreta, va obligar Ortega a treure una gran mà. Pocs instants després, Elo va silenciar l’Olímpic rematant de cap un córner mal defensat en què el porter egarenc va quedar-se a mitja sortida.

Després de la represa, el Terrassa va accentuar el seu domini, però amb circulacions massa lentes, sempre es va fer previsible per l’ordenat entramat dels de David Vilajoana. Cristian García va intentar sacsejar l’equip amb un triple canvi: Arranz, Coro i Toledo van entrar per refrescar l’atac, però cap dels canvis no va alterar el sistema ni l’encert d’un Terrassa sumament imprecís i espès. Sense claredat en atac, i amb un Europa cada cop més còmode esgarrapant segons en cada acció, els locals no van trobar el camí per desfer la defensa visitant. El Terrassa hi va posar intenció, però la contenció de l’Europa i els estats anímics van pesar més: tercer triomf seguit per als barcelonins i segona derrota consecutiva dels egarencs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)