Els gols de Xavi Ferrón ja donen punts al Figueres

3a divisió.L’atacant fitxat aquesta setmana va debutar al camp del filial del Reus i un gol seu va significar l’empat d’un Figueres que va merèixer més

reus b 1 figueres 1

REUS B:Chechu, Reina, Lucas, Gonzalo, Ayala, Dome (Notario, 71’), Iker, Miravent, Ernest Forgas, Gori (Imad, 67’), i Oribe.FIGUERES:Aroca, Subi (Pere Espuña, 53’), Sergi Romero, Canal, Carles Puig, Tena, Ritxi Mercader, Èric Vilanova, Pime (Marc Gelmà, 65’), Xavi Ferrón (Valverde, 77’) i Álvaro.GOLS:1-0 (23’) Ernest Forgas. 1-1 (49’) Xavi Ferrón.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:a Miravent del Reus B, i a Subi, Ritxi Mercader i Tena del Figueres.

El Figueres va aconseguir ahir un bon punt en la seva visita al camp del filial del Reus. La sensació entre l’expedició figuerenca, però, era que pels mèrits fets sobretot en la segona meitat i pel creixement de l’equip al llarg dels noranta minuts, els blanc-i-blaus van merèixer la victòria. En l’enfrontament, hi va haver un nom que va ser protagonista: Xavi Ferrón. L’atacant es va incorporar a la disciplina de la Unió aquesta setmana amb l’objectiu de potenciar la vessant ofensiva, en la primera oportunitat que va tenir va ser titular i, a més, va arrodonir una bona actuació marcant el gol que acabaria donant un punt a l’equip que dirigeix Joan Esteva.

La primera meitat va estar marcada per la màxima igualtat i per les escasses oportunitats de gol que es van veure a sobre del verd. Tot i així, el filial reusenc va ser qui es va trobar més còmode en l’arrencada, i en la primera oportunitat clara per marcar, Ernest Forgas va perforar la porteria d’Aroca fent pujar l’1-0 (23’).

Del cop a la reacció

La diana en contra, lluny d’enfonsar el Figueres, va provocar l’efecte contrari i la plantilla va créixer amb el pas dels minuts. Només començar la segona part, Ferrón va culminar una acció d’estratègia i va marcar l’empat (49’). Amb la igualada al marcador, els de l’Alt Empordà van passar a dominar totalment el matx i només la manca d’encert i les aturades del porter local van evitar el triomf de la Unió. Álvaro, en diverses ocasions, va ser qui va tenir més a prop el gol blanc-i-blau.

El Figueres haurà de descansar la propera setmana i tanca així una etapa en la lliga en clara línia ascendent, una dinàmica que intentarà mantenir d’aquí a quinze dies de nou a domicili.

Hem estat a prop de la victòria. En la segona meitat hem fet un gran pas endavant i hem generat ocasions per marcar el segon
Sabem el que ens pot donar Ferrón i ens ho ha demostrat tot i que encara no està al millor nivell