Els últims minuts tornen a condemnar el Sants

Castigats. En tres duels, els barcelonins han rebut un gol decisiu en el 90’

SANTS 0 L’HOSPITALET 1

SANTS:Yamandú, Brian, Alberto, Aleix (Juli, 77’), Guille, Fabregat, Crivillés (Sumarroca, 89’), Borrull (Sergio Navarro, 77’), Cura, Mario Cantí i Gaudioso.L’HOSPITALET:Aliaga, Gabriel, Rodri, David, Canario (Gómez, 62’), Salinas (Ripoll, 85’), Diego, Ton, Cheikh, Eudald i Javi Lara (Alfonso, 70’).GOLS:1-0 (90’) Ripoll, de penal.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:Als locals Cura, Brian, Cantí, Fabregat, Navarro i Guille, i als visitants Gabriel i Cheikh.

El tram final dels partits són minuts moguts a l’Energia i després de dos triomfs seguits a domicili, el Sants va veure com al seu estadi, una vegada més, se li escapaven els punts en el temps afegit.

El duel va començar amb un Sants ben col·locat i disposat a tutejar l’Hospitalet. De fet, van ser els locals que van disposar de les poques ocasions que es van veure en els primers 45 minuts de joc. Després de la represa, els de Molist van sortir més animats i van fer intervenir Yamandú en un parell d’ocasions, però, a poc a poc, els locals van anar aconseguint el control i, en el tram final, es van bolcar a la porteria d’Aliaga. Però el gol no va arribar i, en el 90’, Ripoll, poc després d’entrar, va provocar un penal que ell mateix va transformar en el 0-1 definitiu.