3a divisió FEF

Ferrón, arribar i moldre

3a divisió. El davanter, que divendres va encetar la tercera etapa al Figueres, es va estrenar diumenge al camp del Reus B marcant un gol que va donar l’empat al seu equip (1-1)

El Figueres va sumar un empat diumenge passat al camp del Reus B (1-1) en un partit en què els de Joan Esteva segurament es mereixien més. En tot cas, la Unió va aconseguir un punt més que la continua deixant en la zona tranquil·la de la taula abans de descansar el cap de setmana que ve. En el partit a Reus el Figueres va tenir un clar protagonista, Xavi Ferrón, que va donar un punt als figuerencs el dia que redebutava al club. Ferrón, procedent del Girona C i que va encetar la seva tercera etapa al Figueres, va sortir directament de titular i va marcar l’1-1 definitiu tot just començar la segona part. Una estrena positiva que dona moral a Ferrón i a la Unió per continuar pel bon camí en el futur.

“Poder debutar amb un gol i ajudar els meus companys em fa sentir molt bé, és el que esperava”, explica Ferrón, que desgrana els motius del seu retorn al Figueres: “Per qüestions de feina i d’estudis vaig parlar amb el Figueres i totes dues parts vam estar encantats de tornar a estar junts. De fet, a l’estiu vaig marxar amb males sensacions i crec que no hauria d’haver sortit, així que poder tornar a casa és molt important per a mi.”

Pel que fa als objectius, el davanter té clar que primer s’ha d’intentar assolir la permanència, abans de pensar en fites més ambicioses, tot i que tampoc troba malament somiar. “Pel que he vist en els pocs dies des que he tornat, crec que tenim un bon grup. Els nous estan aportant moltes coses i no ens posem límits, sabent que primer ens hem de salvar, però sempre mirant cap amunt”, comenta Ferrón, que vol ajudar l’equip a millorar els registres en atac (8 gols en 8 partits).

Anteriorment, Ferrón havia jugat al Figueres en el curs 2013/14 (10 partits i 4 gols), el 2016/17 (35 i 10) i el 2017/18 (32 i 12), sempre a tercera divisió.

EL PROTAGONISTA

A l’estiu vaig marxar amb males sensacions i crec que no hauria d’haver sortit, així que poder tornar a casa és molt important per a mi

SEMPRE A TERCERA

Poder debutar amb un gol i ajudar els meus companys em fa sentir molt bé, és el que esperava
Xavi Ferrón
atacant del figueres
4a
temporada
de Ferrón a la Unió. Abans hi havia estat en la 2013/14 (10 partits i 4 gols), la 2016/17 (35 i 10) i la 2017/18 (32 i 12).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)