3a divisió FEF

El Llagostera, en estat dolç

De tres en tres. El conjunt blaugrana ha sumat cinc victòries consecutives després de vèncer el Prat en la darrera jornada. Els d’Oriol Alsina són líders i poden obrir forat aquesta jornada

Líder en solitari amb 28 punts el Llagostera és, sens dubte, l’equip més en forma de la categoria. Va vèncer el Prat, el seu màxim perseguidor, en un duel directe que va servir al conjunt blaugrana per donar un fort cop sobre la taula. I és que totes li ponen, al conjunt d’Oriol Alsina, que després de cinc victòries consecutives intentarà ampliar la ratxa al camp del Sant Cristòfor per ampliar el lideratge després d’una altra ensopegada del Prat.

Al davant, però, el conjunt gironí es trobarà un rival sòlid al seu estadi. Els egarencs han sumat 12 dels seus 14 punts davant la seva afició gràcies a les quatre victòries consecutives a Ca n’Anglada. “Com a locals s’estan mostrant com un equip molt fort, ben treballat i intens defensivament. Amb poca cosa en treuen profit, així que serà un partit molt difícil. Si competim tindrem les nostres possibilitats”, explica el preparador Oriol Alsina, que tindrà les baixes del lesionat Maymí i del sancionat Pitu.

Després que el Granollers vencés ahir al camp del Prat, una victòria que el consolida en la zona de promoció d’ascens, la Pobla de Mafumet, l’Horta i el Terrassa necessiten guanyar si no volen que se’ls allunyi la quarta plaça. Els tarragonins, els més ben situats entre els perseguidors per la diferència de gols, visitaran el camp de l’Europa, que afronta el duel després de la revitalitzant victòria a Ascó. Els escapulats feien grans actuacions que no quedaven reflectides en el marcador, però aspiren que el triomf de diumenge passat sigui un punt d’inflexió. Més o menys com la Pobla, que també acumulava tres partits sense guanyar i va aconseguir els tres punts diumenge contra un rival directe, l’Horta. En cas de guanyar, tots dos equips faran un bon salt en la taula i podrien completar, el cap de setmana vinent, una setmana immaculada.

Sis sancionats per a la jornada entre setmana

En la jornada que es jugarà majoritàriament aquest matí, hi ha sis jugadors que no podran participar-hi per culpa de les sancions. Expulsats amb doble targeta groga la jornada passada, Alberto, del Cerdanyola, i Cristian García, de l’Hospitalet, hauran de complir un partit de sanció, mentre que hi ha quatre jugadors més que ja han vist cinc targetes grogues i hauran de complir el primer cicle d’amonestacions. Es tracta de Pitu, del Llagostera; Ricki, del Figueres; Víctor Miranda, de l’Ascó, i Miraent, del filial del Reus.

Duel directe en la zona baixa de la taula

Amb només una victòria, el Martinenc és cuer i el tècnic, Miguel López, afronta aquest duel ple de necessitats. Qui segur que no podrà viure aquest enfrontament, però, és Leo López, que aquesta setmana es va convertir en el primer tècnic destituït de la categoria. I és que l’Ascó no es troba en un moment gaire millor. Els de la Ribera d’Ebre tenen tres punts més que el conjunt del Guinardó, però acumulen nou jornades sense conèixer la victòria. La directiva ha fet confiança al cos tècnic que ja hi havia i amb això buscaran una reacció que ja és urgent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)