3a divisió FEF

Totes les ratxes tenen un final

3a divisió. El Llagostera perd al camp del Sant Cristòfor (2-1)

st. cristòfor 2 llagostera 1

SANT CRISTÒFOR:Adri (Karim, 60’), Prado, Chechu, Álex Alba, Cristian, Víctor, Marc Vilajosana (Mario, 73’), Kevin, Hassen, Cabrera (Edu, 87’) i Danny.LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Amantini, Toni Cunill, Bigas (Joan Manynau, 75’), Pol Gómez, Yeray (Sacha, 53’), Maik Molist, Moussa, Erik (Gil Muntadas, 75’) i Arimany.GOLS:1-0 (20’) Kevin. 2-0 (64’) Marc Vilajosana. 2-1 (83’) Gil Muntadas.ÀRBITRE:Acevedo Dudley.T.G.:als locals Cristian, Danny, Pradi i Marc Vilajosana.PÚBLIC:uns 200 espectadors.

Després del cop d’autoritat contra el Prat, el Llagostera volia mantenir el nivell d’excel·lència aquesta setmana amb la sisena victòria consecutiva, però les alegries no duren per sempre i el Sant Cristòfor va fer tocar de peus a terra el conjunt llagosterenc, i és que els egarencs van fer valdre el seu fortí i van aconseguir una victòria (2-1) que els consolida com l’equip revelació del grup català de tercera divisió.

El Llagostera va començar el partit amb bones sensacions, tenint el control i arribant amb més perill a la porteria rival, però un xut de Kevin en la primera arribada dels locals va superar Marcos i va significar l’1-0 (20’). Els nervis van començar a aflorar en el conjunt gironí, que tot i això va continuar buscant el gol de l’empat amb intensitat i va estar a punt de trobar-lo en una acció culminada per Maik Molist. Tot i el domini visitant, els locals es van motivar amb el gol i van proposar un joc més vertical, que va donar fruit en la segona part. Aprofitant una pèrdua dels llagosterencs, Vilajosana va fer el 2-0 (64’), que semblava que sentenciava el partit, tot i que un gol de Gil Muntadas amb un xut ajustat al pal a les acaballes del partit (83’) va mantenir vives les possibilitats d’empatar fins als instants finals. Malgrat tot, els gironins no van poder evitar la derrota.

ELS VESTIDORS

Estic molt orgullós dels meus jugadors perquè han mostrat tot el caràcter fins i tot quan ens han marcat el 2-0. Ho hem intentat
El millor és que tenim el següent partit d’aquí a tres dies i no hi ha temps per a lamentacions
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Partit històric

Per primer cop en la història de les competicions estatals masculines, la tripleta arbitral va estar formada íntegrament per dones. Ainara Acevedo Dudley, assistida a les bandes per Matilde Esteves-García i per Ylenia Sánchez, va ser l’encarregada de dirigir el partit. “Hem estat treballant durant molts anys i esperem que aquest sigui un fet habitual”, va declarar Dudley, primera dona àrbitra internacional a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)