3a divisió FEF

Encert quadribarrat

Més gols. El Sant Andreu es torna a classificar per a la final una dècada després en derrotar en la tanda de penals l’Espanyol B, que en el partit va igualar dues vegades els gols dels visitants

ESPANYOL B 2 (4) ST. ANDREU 2 (5)

ESPANYOL B:Adri (Frías, 46’), Víctor, Genar (Doncel, 63’), Nacho, Salto, Óscar (Lozano, 63’), Ángel (Pau, 57’), Damià, Bojan, Alberto (Max, 58’) i Erik (Nil, 57’).SANT ANDREU:Fuentes, Villar (Josu, 58’), Juanma, Alonso (Alcover, 68’), Juanan, Kuku, Carlos (Ferrán, 65’), Felipe Gonçalves (Elhadji, 70’), Alberto (Noguera, 46’), Wanderson i Guillem.GOLS:0-1 (16’) Jaume Villar. 1-1 (32’) Alberto. 1-2 (61’) Kuku. 2-2 (72’) Marcet (72’).PENALS:Juanma, falla; Salto, 1-0; Ferran, 1-1; Bojan, 2-1; Alcover, 2-2; Nil, 3-2. Elhadji, 3-3; Max Marcet, falla; Josu, 3-4; Nacho, 4-4; Juanan, 4-5. Víctor Gómez, falla.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:Al local Nacho, i als visitants Kuku i Elhadji.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

El Sant Andreu també va obtenir el seu bitllet per a la final de la copa Catalunya gràcies a la tanda de penals, en la qual va derrotar l’Espanyol B després del 2-2 dels noranta minuts, en què el filial blanc-i-blau va igualar dues vegades els gols de l’equip de Mikel Azparren.

L’Espanyol B va portar la iniciativa durant el tram inicial del matx, però sense arriscar en atac i contra un Sant Andreu que es va avançar en la primera aproximació a porteria. L’experiquito Jaume Villar va rematar al fons de la xarxa un servei de cantonada, i arran d’aquesta acció els quadribarrats van agafar el comandament de la possessió, desaprofitant Kuku un regal d’Adri López. Tot i això, l’ Espanyol B va reaccionar al minut 32 amb una jugada ben trenada entre Damià, Víctor Gómez i Alberto, i que va rematar el davanter balear al fons de la xarxa amb un xut a l’altura del punt de penal.

Sense més alteracions al marcador durant el primer acte de partit, el segon temps va arrencar amb més profunditat i presència dels locals en atac, però sense traduir-se en accions de perill o ocasions de gol. L’entrada de Max, Doncel i Josu a la gespa va començar a cuinar més oportunitats a la porteria rival, accentuant-se el domini blanc-i-blau, amb els quadribarrats esperant la seva conveniència a la contra. I així va arribar. Una pilota a l’espai de Josu va sorprendre la defensa local i Carlos va deixar el gol en safata a Kuku per tornar a avançar el seu equip. L’avantatge barceloní, però, no va durar gaire i Max Marcet va igualar la semifinal després d’aprofitar una centrada des de l’esquerra del juvenil Nil. Al tram final, tots dos conjunts van tenir una ocasió per tancar el partit a favor seu, però ni la volea de Carlos Doncel per sobre el travesser ni la rematada de Josu Rodríguez van acabar en gol.

En la tanda de penals, el Sant Andreu es va endur la classificació per a la final amb una aturada providencial de Fuentes en el darrer llançament.

En aquest club se’ns inculca ser competitius sempre. Volem ser-ho en la final i gaudir-la
Mikel Azparren
entrenador del sant andreu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)