3a divisió FEF

Un escenari dels grans

3a divisió. El Llagostera torna a la lliga després de l’aturada amb l’objectiu de mantenir el lideratge al camp del potent Terrassa (17 h)

El Llagostera reprendrà aquesta tarda (17 h) el fil de la lliga i ho vol fer mantenint el bon joc i els bons resultats que l’han caracteritzat en l’inici de la competició. La tornada a la competició no serà gens fàcil ja que els del Gironès visiten un dels equips més potents de tercera divisió com és el Terrassa. “Són un clar candidat a jugar per l’ascens. Ja ho van fer el curs passat i ara, amb un bloc gairebé igual o fins i tot millorat també tenen aquest objectiu”, avisa el tècnic Oriol Alsina, que desgrana algunes de les fortaleses del rival: “Tracten molt bé la pilota, saben aprofitar molt bé els espais en atac i tenen molts jugadors determinants que en qualsevol acció individual poden decidir el partit. Segur que voldran tenir molt la possessió en un camp que afavoreix aquest estil de joc.” Precisament l’escenari serà tot un repte per al Llagostera, conscient que en terrenys de joc de grans dimensions com Sant Andreu, l’Hospitalet o Reus hi han patit: “Sabem què ens hi trobarem i segur que competirem.”

Piles carregades

El Llagostera tindrà l’única baixa per lesió de Maymí, que ha recaigut dels problemes al genoll. Si bé la jornada de descans ha trencat la bona dinàmica de treball i resultats, també ha anat bé per descarregar les cames dels homes amb més minuts i agafar forces per a un nou tram de lliga

LA PRÈVIA

El Terrassa aprofita molt bé els espais en atac i té jugadors molt decisius; serà un partit complicat
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)