Territorial

El Girona competeix, però no pot frenar un Barça superior

Divisió d’honor juvenil. L’equip d’Àlex Marsal va igualar el 0-1 inicial amb un gol de Pau en la sortida d’un córner, però els blaugrana van reaccionar amb dues dianes més que van ser definitives

girona 1 barça 3

GIRONA:Torra, Pablo (Joel, 80’), Bas, Resta, Aleix (Tortosa, 77’), Ivan, Jlyas, Miguel, Eloi (Muñoz, 68’), Mateo i Duba (Víctor, 64’).BARÇA:Tenas, Rosanas, Alejandro, Comas, Jose (Antonio Sola, 84’), Álvaro Sanz, Konrad, Ilaix, Peque (Antonio, 80’), Nico (Marqués, 52’), Ansu (Nils, 70’).GOLS:0-1 (51’) Peque. 1-1 (53’) Pau. 1-2 (64’) Marqués. 1-3 (75’) Peque.ÀRBITRE:Navarro García.T.G.:als locals Aleix i Víctor; i al visitant Ansu.T.V.:Cap.

Bona tarda de futbol la que es va viure ahir al municipal de Vilablareix, que es va omplir de gom a gom per seguir el partit entre el Girona juvenil i el líder, el Barça. El partit, intens d’inici a fi, se’l va endur el conjunt blaugrana, que va mostrar més presència ofensiva i també més encert en la rematada contra un Girona que, tot i que va competir en tot moment i va igualar el 0-1 inicial, va acabar claudicant per 1-3 i ja enllaça quatre partits sense guanyar –tres empats i una derrota.

Després d’uns primers minuts de tempteig el Barça va tenir la primera gran ocasió del partit en el minut 20, quan Ansu va enviar una pilota al travesser. Des de lluny ho va intentar Miguel per al Girona, abans que Ansu tornés a inquietar amb una rematada dins l’àrea. Abans del descans també va provar fortuna el local Duba, però va topar amb una bona intervenció del porter Tenas.

Poc després de la represa el Barça va inaugurar el marcador amb un gol de Peque, que va definir a la perfecció amb un xut ajustat dins l’àrea (51’). L’alegria va durar ben poc als blaugrana, i és que tot seguit el Girona va empatar amb un gol en la sortida d’un córner marcat per Pau, amb el cap (53’). I llavors, quan millor estava el conjunt dirigit per Àlex Marsal, el Barça es va tornar a avançar amb un gol de penal transformat per Marqués després d’una greu errada prèvia del porter Torra (64’), que, després d’escapar-se-li la pilota de les mans, va fer caure un rival.

El cop va ser dur per als gironins, i més encara quan van encaixar l’1-3 només deu minuts després. El va marcar novament Peque, aquesta vegada amb la cama esquerra aprofitant la poca contundència de la defensa local (75’). Ja en el tram final Muñi va poder retallar distàncies per al Girona amb un xut que no va entrar per poc, però finalment el marcador ja no es va moure més i els tres punts van volar cap a can Barça.