3a divisió FEF

Ratxes per exterminar

3a divisió. L’Ascó, que encara no ha guanyat a casa, i el Martinenc, encallat a la cua, tenen una oportunitat per posar fi al seu malson

Dins de la immensitat de la tercera divisió només tretze equips encara no han guanyat a casa. Un és l’Ascó (17è, 16 punts), que avui (17 h) té l’oportunitat de posar fi a aquest malson en el partit contra el Reus B (10è, 23).

El Martinenc (cuer, 8) també espera que els seus fantasmes s’esvaeixin avui mateix (18 h) en la seva visita al Vilafranca (6è, 27). Els del Guinardó van tallar la ratxa de vuit derrotes seguides la setmana passada amb un empat, però necessiten un triomf urgentment.

El Castelldefels (18è, 15) no en té de massa, de triomfs, però espera fer saltar la banca i treure algun punt del partit (16.30 h) a Llagostera (2n, 33). El Santfeliuenc (15è, 18), en canvi, no es conforma amb res més que no sigui la victòria a les Grases (18 h) contra el Figueres (14è, 19).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)