L’Hospi es passeja

Sense opció. Els de Xavi Molist passen per sobre del Santboià i aconsegueixen la sisena victòria consecutiva, la tercera en sis dies

L’HOSPITALET 4 SANTBOIÀ 0

L’HOSPITALET:Aliaga, Dani Fernández, Eudald (Jódar, 71’), Rodri (Juste, 46’), Gabriel, Cristian Gómez, Sala, Ton Ripoll, David Jiménez, Bruno (Alfonso, 69’) i Salinas.SANTBOIÀ:Leva, Caba, Marc Vicente, Borges, Mario, Carles González, José Javier, Neeskens (Joan Cervós, 46’), Carlos Martínez (Hervías, 80’), Guillermo Torres i Castellano (Kilian, 61’).GOLS:1-0 (2’) Salinas. 2-0 (17’) Salinas. 3-0 (69’) Salinas. 4-0 (70’) Jiménez.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:als locals Rodri, Cristian Gómez, Dani Fernández, i als visitants Carlos Martínez, José Javier, Borges.PÚBLIC:Uns 300 espectadors.COMENTARI:El retorn de Piti Belmonte al Santboià no va ser, ni de bon tros, el desitjat. L’Hospi va obrir la llauna ben aviat, ja que en el minut 2 una bona acció de David Jiménez per banda dreta va habilitar Salinas, autor del primer. El domini absolut local es va traduir minuts després en el segon gol, novament a càrrec de Salinas, que va fabricar tot sol la jugada del gol davant la parsimònia de la defensa visitant (17’). En el segon temps la decoració no va canviar gaire i l’Hospi va sentenciar. El tercer, obra de Salinas amb una gran acció personal (69’) i el quart, de David Jiménez, que va anotar a pler després de la passada de Salinas.