Bon empat i res a envejar

Copa Federació. El Llagostera planta cara a un rival de categoria superior com el Conquense i deixa l’eliminatòria de vuitens ben oberta per a la tornada

Llagostera 1 Conquense 1

LLAGOSTERA:Marcos, Mario, Monchi (Èric Jiménez, 68’), Pol Gómez, Crespo, Maynau, Maik, Yeray, Moussa, Ousman (Pitu, 76’) i Arimany (Sascha, 46’).CONQUENSE:Sergi Puig, Sahuquillo, Iborra, Pablo, Jon Vega, Mayrodomo (Pacheco, 78’), More (Agi, 56’), Luis, Adighibe (Olivares, 66’), Peláez i Gerica.GOLS:1-0 (21’) Monchi. 1-1 (81’) Agi.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:a Vega del Conquense.PÚBLIC:Uns 150 espectadors. Amb la presència del president de la FCF Joan Soteras a la graderia.

El Llagostera afrontava amb il·lusió el repte d’enfrontar-se a un rival de categoria superior com és el Conquense, i els d’Oriol Alsina, amb diverses rotacions en l’equip, van plantar cara a un conjunt de 2a divisió B que també va aprofitar la copa Federació per donar minuts als jugadors menys habituals.

L’arrencada dels del Gironès va ser molt bona, i en la primera acció ofensiva del Llagostera Ousman va provar un xut des de la frontal que es va escapar a fora per ben poc (2’). De fet, en la primera part, la dinàmica va ser la d’un Conquense que volia i tenia la possessió, i un Llagostera ben col·locat en defensa i que era capaç de fer mal en transicions ràpides. En aquest escenari, Monchi, migcampista del filial, va tenir l’encert d’enviar la pilota al pal llarg i d’aquesta manera posar al davant els blanc-i-blaus. Amb avantatge al marcador, el Conquense va augmentar el setge a la porteria rival, però va aparèixer el porter Marcos, que amb un parell de bones aturades va aconseguir que el Llagostera marxés al descans amb l’1-0.

Empata un conegut

En la segona meitat, l’equip d’Oriol Alsina va continuar plantant cara al Conquense i això es va traduir en ocasions clares per marcar el segon gol protagonitzades per Sascha (49’), Moussa (51’) i Ousman (70’). El bon partit dels locals, però, va rebre un càstig ja a les acaballes quan l’ex del Lloret i el Palamós, ara al Conquense, Agi va rescatar l’empat amb un gol després d’una bona rematada.

Amb aquest resultat i l’eliminatòria de vuitens de final ben oberta, el Llagostera viatjarà a Conca d’aquí a dues setmanes.