Territorial

El Palamós salva un punt contra el Tona

1a catalana. L’entrada abans del descans de Stiven, l’autor dels dos gols, va ser clau

Palamós 2 tona 2

PALAMÓS:Quinti, Sergio García, Fajardo, Uri Vila (Pep Roca, 83’), Pepu Soler, Alexis (Adri Salas, 34’), Gamell, Genís, Lucas (Stiven, 34’), Joel Salas i Xevi Germán.TONA:Charli, Ot, Abad, Pol Coll, Eveli (Seuma, 83’), Jordi, Javi Revert (Roura, 88’), Nil, Ren (Mendo, 76’), Èric Juvanteny i Iván Fernández.GOLS:0-1 (7’) Javi Revert. 0-2 (20’) Iván Fernández. 1-2 (51’) Steven. 2-2 (65’) Steven.ÀRBITRE:Sánchez Miguel.T.G.:Al local Lucas; i als visitants Iván Fernández, Eveli i Èric Juvanteny.COMENTARI:La primera part, amb el vent a favor, va ser del Tona, que es va avançar mitjançant l’expalamosí Javi Revert. Poc després, una pèrdua de pilota de Lucas va ser aprofitada per Iván Fernández, que va situar el 0-2. Javi Salamero, descontent del joc del seu equip, va donar entrada a Adri Salas i a Steven sense esperar al descans. El doble canvi va ser providencial, ja que dos gols del colombià li van donar al Palamós la possibilitat d’empatar el partit. Amb mitja hora encara al davant i malgrat gaudir de bones ocasions de gol de Steven i Pepu Soler, el degà no va poder completar la remuntada amb el tercer gol i es va deixar dos punts més a l’Estadi.