3a divisió FEF

El Reus B, punt d’inici del projecte de Xavi Agustí

3a divisió. El nou entrenador s’estrena a la banqueta del Figueres rebent un rival en bona forma però amb problemes institucionals

La Unió no es vol acostar més a les brases –el descens és a cinc punts– i per canviar la dinàmica la directiva va destituir el tècnic Joan Esteva i ha apostat per Xavi Agustí, que s’estrenarà aquest migdia (12 h) a Vilatenim contra el Reus B. “Els primers dies han estat de recopilar molta informació. Les sensacions són bones, ja que la plantilla està amb moltes ganes de canviar la dinàmica i sortir d’una zona baixa on ens hem ficat de mica en mica però tots estem convençuts que en podem sortir”, remarca Agustí, que com a revulsiu intentarà que la Unió torni a guanyar després de nou jornades sense sumar de tres en tres.

Al davant es trobarà un Reus B que viu una situació institucional delicada –amb impagaments i amb la plantilla a punt de plantar-se i no competir–, però que fins ara han donat sempre la cara al terreny de joc. “Les dificultats no han afectat el seu rendiment. És un dels equips que fa millor joc de combinació de tercera”, diu el tècnic, que tindrà les baixes de Ferrón, Vilanova i Gelmà per sanció, i Torres i Pons per lesió.

LA PRÈVIA

Veig l’equip amb moltes ganes de canviar la dinàmica i la primera ocasió és contra el Reus B
Xavi Agustí
Entrenador del Figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)