3a divisió FEF

El Terrassa, ja sense coixí

3a divisió. Després de dues derrotes seguides i els triomfs dels seus perseguidors, els egarencs s’enfronten a un rival directe, l’Europa, sense marge d’error

Si la setmana passada era la visita de l’Horta, aquest diumenge toca el Nou Sardenya, en una nova prova de foc per al Terrassa, que s’ha quedat sense el coixí de punts que tenia en la quarta posició. Els de Cristian Garcia, que encadenen dues ensopegades seguides, van veure com la darrera jornada l’Horta retallava la diferència amb els egarencs a tan un triomf, una fita que mirarà de repetir l’Europa.

Els escapulats no han viscut una temporada gaire regular, però arribant al tram final del curs saben que un dels últims trens per reenganxar-se definitivament a la lluita per la promoció d’ascens passa demà pel seu estadi. A cinc punts –però un partit menys que els de Cristian Garcia–, els barcelonins passarien a dependre d’ells mateixos si aconsegueixen els tres punts.

Molt a l’aguait del duel al Nou Sardenya hi estarà l’Horta, que bé podria assaltar ja la zona noble. Per fer-ho, més enllà d’esperar la derrota del Terrassa, haurà de vèncer el Llagostera, que arriba al duel molt tocat després de perdre a casa contra el Sant Andreu i caure a la tercera posició.

Pel que fa als altres equips que lluiten per la primera plaça, el Prat rebrà la visita del Santboià, que després de superar el Figueres al seu estadi, apura les seves darreres opcions de salvació. Aconseguir els tres punts al Sagnier, però, sembla tota una quimera: els de Piti Belmonte no han sumat cap triomf a domicili aquests curs, uns números ben diferents als del Prat a casa, que només ha perdut un partit. L’Hospitalet, per la seva banda, rebrà la visita del Sants, també en la lluita per la permanència tot i que una mica millor situat. Ho estarien encara més si, en la darrera jornada, haguessin sumat el quart triomf consecutiu contra un rival directe, el Castelldefels. Tot i l’ensopegada, però, encara mantenen un marge de quatre punts respecte el divuitè i una ensopegada contra els de Xavi Molist –una autèntica piconadora els darrers quatre mesos– no seria tan greu..

Castelldefels-San Cristóbal 12 h
Els Canyars
Vilafranca-Ascó 12 h
Municipal
Cerdanyola-F. Grama 12 h
Les Fontetes
Sant Andreu-Granollers 12 h
Narcís Sala
Horta-Llagostera 12 h
Feliu i Codina
Europa-Terrassa 12 h
Nou Sardenya
Figueres-Reus B 12 h
Vilatenim
Prat-Santboià 12 h
Sagnier
L’Hospitalet-Sants 12 h
Municipal
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)