1a femenina

El Barça supera el Betis i torna al camí del triomf

1a divisió femenina. Les blaugrana han estat superiors i han sumat tres punts clau per mirar de passar pàgina després de dues derrotes doloroses

Després de dues ensopegades consecutives que han deixat el Barça fora de la copa i molt tocat en la lluita pel campionat de lliga, el conjunt blaugrana ha tornat al camí del triomf en superar el Betis, fins ara quart classificat, amb solvència. Les de Lluís Cortés han estat netament superiors i han dominat el partit des de l’inici, tot i que els hi ha costat gairebé tota la primera meitat trencar la teranyina defensiva local.

I és que les andaluses han cedit el control total de la possessió per mirar de fer-se fortes al darrere i fer aflorar els nervis d’un rival necessitat. Tot i això, el Barça ha estat força encertat en atac i Toni Duggan hauria perfectament pogut obrir la llauna després d’una precisa centrada al segon pal d’Alexia. Però seria precisament la jugadora vallesana qui trencaria la resistència local en rematar al fons de la xarxa un servei de cantonada que ha pentinat prèviament Torrejón al primer pal (37’).

El gol ha donat tranquil·litat al conjunt culer, que just començar el segon temps s’ha trobat un regal en forma de pèrdua en la sortida de la pilota del conjunt andalús: Martens ha recuperat l’esfèrica i no ha perdonat amb un xut potent des de la frontal. Ha estat aleshores, amb tot gairebé perdut, quan el Betis ha fet un pas endavant i ha posat en més dificultats el Barça. En l’intercanvi de cops, però, les catalanes han tornat a fer evident la seva major qualitat i Mariona ha estat a punt de sentenciar del tot el duel, però el seu xut, a assistència de Martens, s’ha estavellat el pal. No ha tingut tanta sort el Betis uns minuts després quan, Mariona, al 80’, ja no ha perdonat i ha segellat el triomf blaugrana després d’una bona jugada de Melanie.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)