Territorial

El lideratge en joc en el derbi juvenil

Divisió d’honor juvenil. L’Espanyol necessita guanyar per mantenir el primer lloc, mentre que el Barça es juga no quedar despenjat de la lluita pel títol

Un derbi sempre és un derbi, però el partit encara agafa més volada quan el títol de lliga està en joc. Amb el Saragossa pel mig, que ahir va vèncer el cuer, El Olivar (3-2), l’Espanyol i el Barça es veuran les cares en un duel intens i en què hi haurà en joc el lideratge dels blanc-i-blaus a falta de només sis partits per decidir el títol.

“És un partit molt important, però son només tres punts i no hem d’oblidar que encara ens queda un calendari molt dur”, va voler deixar clar el tècnic perico, Moisés Hurtado, conscient però que amb el triomf el seu equip partiria amb avantatge en les cinc jornades restants de campionat. I és que l’Espanyol ha sabut aprofitar les dues derrotes gairebé consecutives del Barça –la darrera, a casa contra el Saragossa– per assaltar una primera posició que havia estat blaugrana bona part del campionat.

De fet, la situació a can Barça és ben crítica, ja que en cas de no guanyar, els de Denis Silva dirien gairebé adeu a un títol que han guanyat les dues darreres temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)