El Sants s’allunya del perill en un partit amb gols i igualtat

3a divisió. El Santfeliuenc reacciona en el segon temps, però es queda sense els punts

sants 4 santfeliuenc 2

SANTS:Yamandú; Fabregat, Alberto, Picolo, Crivillés; Gaudioso, Guille, Aleix; Mario Cantí, Navarro (Juli, 83’) i Sumarroca.SANTFELIUENC:Toni; Eric, Juan José (Josele, 46’), Adri, Jaume (Nacho, 44’); Kevin Sánchez, David, Adri Recort; Collado, Sani (Kevin Díaz, 64’) i Gibert.GOLS:1-0 (6’) Picolo. 2-0 (45’) Juan José, en pròpia porteria. 2-1 (48’) Èric. 2-2 (51’) Adri Recort. 3-2 (66’) Gaudioso, de penal. 4-2 (90’) Mario Cantí.ÀRBITRE:Mancera Anton.T.G.:Als visitants Collado, Juan José, Jaume i Gibert.PÚBLIC:260 persones a l’Energia.COMENTARI:El Sants es va avançar en el minut 6 a través de Picolo, que va rematar un córner centrat per Aleix i va ampliar l’avantatge en el 45’ amb un gol en pròpia porteria de Juan José en una falta penjada a l’àrea. Després de la represa, el Santfeliuenc va sortir millor i amb sis minuts va empatar el partit, gràcies als gols d’Èric i Adrià, tots dos després de jugades per la dreta. El partit es va accelerar i, en el 66, Gaudioso va transformar un penal que ell mateix havia provocat. La recta final de l’enfrontament va seguir sent disputada i amb ocasions a banda i banda, fins que, ja en el minut 90, Mario Cantí va tancar el partit amb un xut potent des de la frontal que va significar el 4-2. Amb la victòria, els santsencs es queden set punts per sobre del descens.