Territorial

El Barça venç i s’aferra a la lliga

Divisió d’honor juvenil. El conjunt de Denis Silva supera l’Espanyol, a qui també avança en la taula, i se situa a un sol punt del lideratge, que ara ocupa el Saragossa

Era un partit gairebé a vida o mort perquè qui perdia es complicava molt les possibilitats per al títol i el Barça n’ha sortit vencedor. Els blaugrana s’han mostrat més efectius davant un Espanyol sense idees en atac i se situen a tan sols un punt del líder, que ara és el Saragossa. Els de Moisés Hurtado, per la seva banda, cauen a la tercera posició i necessiten almenys una ensopegada en les cinc jornades restants dels dos equips que tenen per davant.

El partit en sí ha tingut dues parts ben diferenciades: una primera mitja hora molt animada en què tots dos equips s’haurien pogut avançar i uns 60 minuts restants força espesos i gairebé sense ocasions. El primer tram, però, ha estat d’allò més vibrant, amb tots dos equips pressionant la sortida de pilota rival i deixant espais a l’esquena que s’haurien pogut traduir en el marcador en forma de gols. Ilaix ha obligat a intervenir el porter local (14’) en un xut potent i, tot just després, Pau ha topat també amb el sentinella blaugrana. Pocs minuts després, han estat els pericos qui han posat l’ai al cor al seu rival amb un cop de cap al pal de Benítez, mentre que el Barça ha respost amb una rematada de cap de Marquès, que ha salvat Fortuño.

Però després d’aquests primers minuts vibrants, el partit s’ha calmat de cop: els culers s’han fet amb el domini i amb l’Espanyol tancat al darrere les ocasions han desaparegut. Una dinàmica que ha seguit en el segon temps, tot i que amb domini més repartit. Però en una de les úniques aproximacions a les àrees, el Barça ha trobat el premi en una ràpida internada per l’esquerra d’Ansu que Marqués ha enviat al fons de la xarxa (59’).

El gol ha deixat molt tocat el conjunt blanc-i-blau que s’ha vist incapaç de reaccionar. Els blaugrana han intentat matar al partit a través de la possessió de la pilota, però al final el més efectiu ha estat ordenant-se en camp propi i cedir la iniciativa a un Espanyol que gairebé no ha inquietat Tenas. I en l’afegit, Jandro Orellana ha sentenciat el partit i, de pas, ha donat el goal average al Barça amb un espectacular llançament de falta directa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)