1a femenina

El Wanda es queda petit per l’Atlético-Barça femení

1a divisió femenina. El conjunt madrileny ha exhaurit totes les entrades i invitacions pel duel del proper diumenge, en què les blaugrana miraran d’esgotar les seves opcions a la lliga

L’Atlético ja ha penjat el cartell de ‘no hi ha entrades’ a falta de quatre dies per disputar-se el gran partit del futbol femení estatal entre el conjunt madrileny i el Barça, que podria ser decisiu per al títol de lliga. I és que davant la possibilitat de sentenciar el tercer campionat consecutiu, la decisió de traslladar l’escenari del matx al Wanda Metropolitano li ha sortit rodona a l’Atlético: ja s’han esgotat totes les invitacions i les entrades que es van posar a la venta.

Així, amb una capacitat fins a 68.000 espectadors, l’estadi madrileny presentarà un ambient excepcional i podria establir un nou rècord d’assistència en un partit de futbol femení a Espanya. L’actual marca es va establir aquest curs a San Mamés, en un Athletic-Atlético que van presenciar 48.212 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)