1a femenina

Almenys, intentar-ho fins al final

1a divisió. El Barça intentarà posar pressió a l’Atlético en un partit que podria decidir la lliga en favor de les madrilenyes (Gol, 13 h) i que es disputarà al Wanda Metropolitano

L’Atlético té la lliga a l’abast, però mentre les matemàtiques no digui el contrari, el Barça encara està viu en la lluita. I demà al migdia té una oportunitat per posar pressió al líder i, de pas, començar amb bon peu una setmana d’allò més moguda amb la disputa de l’anada dels quarts de final de la Champions League el proper dimecres.

Més enllà de la grandesa d’un duel que s’ha convertit en els darrers anys en el gran clàssic del futbol femení estatal, l’escenari li afegeix una mica més d’èpica al partit. I és que el Wanda Metropolitano acollirà l’enfrontament entre els dos primers classificats del campionat, en un matx en què es preveu un ambient de luxe. De fet, el conjunt madrileny ja va anunciar el passat dimecres que s’havien exhaurit totes les invitacions i les entrades, motiu pel qual es podria superar el rècord d’assistència en un partit de futbol femení a Espanya, superant les 48.000 que van presenciar l’Athletic-Atlético a San Mamés el passat mes de gener.

Pel que fa al partit en si, Lluís Cortés podrà comptar amb dues peces importants en els seus esquemes com són Andrea Pereira i Toni Duggan, recuperades de les seves respectives lesions i que han entrat en una expedició formada per 18 jugadores que s’ha desplaçat aquest migdia a Madrid després de realitzar la darrera sessió de preparació a la Ciutat Esportiva. Amb elles, el conjunt blaugrana buscarà tornar a derrotar un equip que només ha perdut un sol partit en tota la lliga, precisament el de la primera volta al Miniestadi. En cas de victòria, el Barça reduiria el desavantatge amb la primera posició a només tres punts just la setmana abans que les madrilenyes hagin de visitar el camp del Llevant, tercer classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)