3a divisió FEF

El Llagostera no ho vol deixar per a l’últim dia

3a divisió. La plantilla d’Oriol Alsina visita el Granollers (12 h) amb l’objectiu de puntuar i assegurar-se el bitllet per a la fase d’ascens

El Llagostera fa setmanes que ensuma la classificació per a la fase d’ascens. La setmana passada, encara pendents d’altres terrenys de joc, no es va poder lligar però l’equip que entrena Oriol Alsina té clar que a Granollers (12 h) s’ha d’aconseguir el punt definitiu que els doni el bitllet per aspirar al salt de categoria. “És millor fer la feina al més aviat possible, i afrontar les últimes dues jornades amb tranquil·litat i només amb la il·lusió de lluitar pel primer lloc. Tot i això, no serà fàcil aconseguir un resultat positiu a Granollers”, avisa Alsina. I és que a Llagostera veuen una arma de doble tall el fet que els granollerins ja no s’hi juguin res: “No tenen cap pressió. Això els pot destensar però també pot fer que juguin deixats anar i, amb la qualitat que tenen, ens posin moltes dificultats. El que hem de tenir clar és que nosaltres hem d’anar a totes perquè ha costat molt arribar aquí i ens hi juguem moltíssim.”

Per a aquest enfrontament al municipal del carrer Girona de Granollers, el Llagostera no podrà disposar del lesionat Maymí ni tampoc de Pol Gómez, peça clau de l’equip, que aquesta setmana està sancionat.

LA PRÈVIA

El Granollers jugarà sense pressió. Els pot fer més perillosos. Som conscients del que ens hi juguem
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)