2a divisió FEF

Al·licients prou suculents

2a divisió B. L’Olot afronta les dues últimes jornades amb la permanència més que lligada i amb la motivació d’accedir a la copa i signar els millors registres de la seva història en la categoria

L’Olot afronta les dues últimes jornades de la lliga amb la tranquil·litat d’haver fet bé la feina. Immers en una mala ratxa de resultats que l’ha portat a encadenar vuit jornades sense vèncer i a aconseguir un sol triomf en catorze partits –no guanyen des del 10 de març al Camp d’Esports de Lleida (0-1)–, els olotins veuen des d’una posició prou privilegiada la lluita dramàtica per evitar el descens. Només les matemàtiques eviten la permanència de l’Olot, que té un marge de cinc punts amb les brases a falta de disputar-se’n sis. Amb l’objectiu més gros lligadíssim, l’equip dirigit per Raúl Garrido té diversos al·licients prou suculents per aconseguir.

El nou format de copa, confirmat fa poc més d’una setmana en l’assemblea de la RFEF, classificaria actualment als olotins per a la pròxima edició com a setè millor equip no filial del grup tercer. Els de la Garrotxa, però, es troben amb un marge de dos punts respecte de l’Eixea, amb el qual tenen el goal average particular guanyat, i a quatre del Terol, precisament el pròxim rival, diumenge a les 18.30 h. Els d’Ejea de los Caballeros visiten la Nova Creu Alta, en un duel complicat, per tant una victòria de l’Olot a Terol podria certificar la classificació per a la copa –fins i tot un empat depenent dels resultats.

A més de la copa en l’horitzó, els garrotxins lluitaran per superar els registres de la que és fins ara la millor temporada de la història del club a segona B. En el curs 2014/15 que van començar Arnau Sala i Xavi Punsí i que va acabar Rodri, l’equip va concloure en tretzena posició amb 48 punts, a quatre del descens, un registre a l’abast de l’actual Olot –només a tres punts–, un al·licient més en el tram final.

LA COPA

Al club li agrada la competició i el nou format ofereix possibilitats de rebre rivals potents

LA MILLOR POSICIÓ

L’Olot del curs 2014/15 va acabar en tretzena posició, a quatre punts del descens directe

EL RÈCORD DE PUNTS

Els 48 punts de la lliga 2014/15 són el sostre abastable en la història del club a la segona B
1968/69
Olot-Oberena 3-1
Oberena-Olot 2-0
Oberena-Olot 2-1
1979/80
Olot-Igualada 2-0
Igualada-Olot 1-0
Olot-Vilafranca 3-0
Vilafranca-Olot 2-0
Olot-Burgos 2-1
Burgos-Olot 4-0
1983/84
Olot-Lleida 0-0
Lleida Olot 0-0*
Nàstic-Olot 0-1
Olot-Nàstic 2-1
Olot-Hèrcules 0-4
Hèrcules-Olot 2-0 *Classificat als penals 4-3
2013/14
Olot-Huracán 3-2
Sant Andreu-Olot 2-0
2017/18
Olímpic-Olot 1-1
Olot-Alcoià 1-0
Múrcia-Olot 3-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)