2a divisió FEF

El triomf pot valer la copa

L’objectiu. L’Olot visita el camp del Terol amb la intenció d’assegurar-se la classificació per a la copa i afrontar l’última jornada com a espectador

L’Olot afronta el segon partit consecutiu lluny de la Garrotxa, el penúltim del curs, visitant el Terol (a les 18 h). El conjunt dirigit per Raúl Garrido necessita un triomf que li podria assegurar la participació en la pròxima edició de la copa – hi accedirà en cas de victòria olotina i empat o derrota de l’Eixea, o en cas d’empat garrotxí i derrota de l’Eixea, a més que el Castelló no guanyi al camp del Conquense–. “Aquest és l’objectiu i toca lluitar per classificar-nos per a la copa, un al·licient molt gran. Serem valents ja que volem guanyar el partit, després ja veurem si l’empat és vàlid”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que sobre el rival analitza: “Estan lluitant per no baixar i intentarem jugar amb els seus nervis. És el filial de l’Osca i té jugadors joves. La primera volta va ser dolenta però en la segona han millorat molt. S’han reforçat al mercat d’hivern i han guanyat en prestacions.”

L’Olot encadena vuit jornades sense vèncer –sis empats i dues derrotes–, però per sort serà un espectador de la lluita per evitar el descens. El tècnic valencià recupera Carles Mas i Hèctor després de complir una sanció.

LA PRÈVIA

Aquest és l’objectiu i toca lluitar per classificar-se per a la copa, un al·licient molt gran. Serem valents ja que volem guanyar, després ja veurem si l’empat és vàlid
El Terol és el filial de l’Osca i té jugadors joves. Durant el curs han anat de menys a més i serà un rival difícil
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)