2a divisió FEF

El Badalona vol el triplet

Torneig d’Històrics. El tradicional torneig de pretemporada del futbol català dona el tret de sortida amb el conjunt escapulat, campió en les darreres dues edicions, com a favorit

La 34a edició del Torneig d’Històrics dona avui el tret de sortida al Municipal del Guinardó amb el rival a batre. El Badalona s’ha convertit en el gran dominador de sempre del palmarès, amb set títols, i també de les darreres competicions, havent-ne aconseguit les dues últimes disputades. El conjunt dirigit per Juanma Pons s’haurà d’imposar en un dels grups més difícils, amb el Júpiter i el Sant Andreu, per aspirar a revalidar el títol.

El Badalona es disputa la condició de favorit amb l’altre equip de segona B que disputarà aquesta edició: el Lleida Esportiu. El conjunt blau debuta en aquest torneig amb un calendari molt atapeït, ja que en la darrera setmana ha jugat tres partits (una victòria, un empat i una derrota).

El torneig servirà per veure la capacitat dels equips de tercera divisió, majoria enguany. N’hi ha de favorits per pujar la temporada vinent a la categoria de bronze, com ara l’Hospitalet, el Terrassa i el Sant Andreu, o la revelació del curs passat, l’Horta.

Grup 1
Júpiter, St. Andreu i Badalona
Avui (18 h, 19 h i 20 h)
Grup 2
Vilassar, Vilafranca i Lleida
Demà (18 h, 19 h i 20 h)
Grup 3
Sants, Terrassa i Horta
Dimecres (18 h, 19 h i 20 h)
Grup 4
Martinenc, Granollers i l’Hospitalet
Dijous (18 h, 19 h i 20 h)
Semifinals
Guanyador Grup 1 - Guanyador Grup 2
Dissabte (16.30 h)
Guanyador Grup3 - Guanyador Grup 4
Dissabte (18.30 h)
Final
Guanyadors semifinals
Diumenge (18 h) Es disputarà al Municipal de Guinardó. La fase de grups es juga en format triangular i passen a les semifinals els primers de cada grup. Les eliminatòries directes són de partits a 90 minuts.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)