3a divisió FEF

El Banyoles busca allargar la ratxa contra un rival directe

3a divisió. Els banyolins, després d’haver sumat en els dos últims partits, reben la visita del Sants (18 h) disposats a continuar creixent

El Banyoles sap que en aquest inici de temporada ha de fer una cursa de fons, per anar cremant etapes del procés d’adaptació a la categoria. Avui en té una altra, intentar superar a casa el Sants, un dels equips a qui, a priori, li tocarà lluitar en la zona mitjana baixa de la classificació. Fer-ho voldria dir haver assolit un punt de maduresa òptim, i és que després de no esgarrapar ni un punt en els tres primers partits els banyolins, que venen de guanyar al Figueres a casa (1-0) i d’empatar a Cerdanyola (1-1), encadenarien tres jornades sumant i es carregarien encara més de moral. A la vegada, els d’Adam Fontes, amb la baixa per lesió de Ferru, deixarien tocat un Sants que encara no ha sumat a domicili i que viu del triomf contra el Peralada en l’estrena i d’una victòria per la mínima contra el Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)