1a femenina

L’Espanyol hi posa les ocasions i la Real, el gol

1a div. femenina. Les blanc-i-blaves dominen el primer temps sense èxit

ESPANYOL 0 REAL SOCIEDAD 1

ESPANYOL:Mimi, Ayaka (Eli, 62’), Soldevilla (Paula Moreno, 76’), Inés, Baudet, Torrodà, Brenda, Julve, Ainhoa (Yiyi, 72’), Dulce i Alvarado (Débora, 58’).REAL SOCIEDAD:Nanclares, Iraia, Maddi (Baños, 46’), Extezarreta, Itxaso, Eizaguirre (Manu, 46’), Cardona (Tejada, 83’), Bautista, Bárbara (Olaizola, 79’), Lucía i Mendoza.GOLS:0-1 (65’) Cardona.ÀRBITRE:Eugenia Gil.T.G.:a les locals Baudet i Inés; a la visitant Iraia.PÚBLIC:uns 700 espectadors a la Ciutat Esportiva Dni Jarque.

L’Espanyol es manté a la cua de la classificació, sense haver aconseguit ni un punt en els quatre partits, tot i merèixer molt més premi en el matx disputat ahir contra la Real. El conjunt de Jaspe va dominar, molt especialment durant el primer temps però va encaixar una diana en la segona meitat que va certificar la derrota. Baudet va ser la jugadora més activa de l’equip català però l’actuació de la portera Nanclares i el pal van evitar la seva diana. Cardona, després del descans, va sorprendre Mimi i el partit es va complicar per a l’Espanyol, que no va poder reaccionar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)