2a divisió FEF

La lectura ha de ser positiva

2a divisió B. L’Olot va caure a la Nucia però va tornar a mostrar una versió dominant i encoratjadora. Natalio va estrenar-se com a golejador garrotxí

L’Olot va perdre al camp de la Nucia d’una de les maneres més doloroses. El conjunt dirigit per Raúl Garrido va dominar bona part del matx, va gaudir de més ocasions que el rival però la falta d’encert, els pals i la bona actuació de l’exporter olotí Òscar Fornés van impedir-li sumar cap punt. Els de la Marina Baixa, en canvi, van aprofitar molt bé dues desconnexions garrotxines en defensa per assestar dos cops que van acabar sent mortals. Tot i marxar amb les mans buides, l’expedició de l’Olot va tornar de terres valencianes amb la convicció d’haver fet bé la feina i segurs de sumar més punts si continuen en la línia actual de joc: “És una derrota molt frustrant. L’equip ha estat molt bé en gairebé tot el partit, hem estat valents i hem tingut la pilota. Tots hem estat molt complets i és per tenir el cap ben alt. Seria preocupant no gaudir d’ocasions i sabem que aquesta és la línia a seguir”, comentava en la conclusió del matx Natalio Lorenzo, que va marcar el seu primer gol amb la samarreta de l’Olot, el primer dels garrotxins de jugada –n’havia marcat dos Hèctor Simón des del punt de penal i un altre Alan Baró, amb el cap a la sortida d’un corner–: “Cada setmana estic millor. Vaig arribar més tard que els meus companys i, a més, després d’una lesió. Treballo com qui més, ja que cada setmana hi ha un partit nou i haig d’esforçar-me per continuar en l’onze”, deia el davanter, un dels encarregats de fer el màxim de gols.

L’Olot afrontarà diumenge vinent una nova sortida, en aquest cas a la Nova Creu Alta per enfrontar-se al Sabadell. En els tres partits disputats a domicili els olotins només han sumat un punt.

EL PROTAGONISTA

Tots hem estat molt complets i és per tenir el cap ben alt. Seria preocupant no gaudir d’ocasions i sabem que aquesta és la línia a seguir
Cada setmana és un partit nou i haig d’esforçar-me i treballar molt per continuar en l’onze
Natalio Lorenzo
davanter de l’Olot
Patrocini

Eloi emergeix des de la mitja punta

Un altre aspecte positiu que va deixar el matx a la Nucia, tot i la derrota, va ser la bona actuació d’Eloi Amagat. El migcampista va assumir responsabilitats per trencar línies i buscar l’última passada i, de fet, seva va ser l’assistència del gol de Natalio per empatar l’enfrontament a un gol. Eloi va ser titular per tercera vegada aquesta campanya i acumula 275 minuts de joc: “És un dels partits del curs en què m’he trobat més còmode, però acabo trist ja que, després de generar tant i fer tantes coses bé, no sumar cap punt és frustrant”, analitzava Eloi Amagat després del matx per terres valencianes. Eloi va entendre’s de meravella amb Natalio i també va associar-se molt bé amb Hèctor Simón a la zona de tres quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)