3a divisió FEF

Coto, a la sala d’operacions avui mateix

3a divisió. El migcampista de la Unió té una fractura de peroné, una luxació al turmell i en l’operació es veurà si té afectats els lligaments

El migcampista del Figueres Carles Coto, que va fitxar fa pocs dies per ser una peça determinant de l’equip, té una fractura de peroné i una luxació al turmell després de lesionar-se en el partit de diumenge al camp del Terrassa, on va tenir la mala sort que l’atacant local Coro li va caure a sobre després de rebre una falta d’ell mateix. El figuerenc va haver de ser retirat en ambulància –després de vint minuts d’espera– del terreny de joc i des de llavors es va treballar per determinar l’abast de la lesió. Sobre el diagnòstic encara queda saber si el figuerenc té afectats els lligaments del turmell i, si és el cas, fins a quin punt. Això no ho sabrà fins que aquest vespre passi per la sala d’operacions a la clínica Bofill de Girona, on està ingressat des d’ahir.

L’afectació als lligaments podria marcar el temps de la baixa, però difícilment baixarà dels quatre mesos. En el que sí confia el futbolista i el seu entorn és que encara pugui ajudar l’equip sobre el terreny de joc en el tram final de temporada.

ESPERANÇA

El figuerenc tindrà una llarga recuperació, però confia jugar el tram final de lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)