2a divisió FEF

La plantilla demana paciència pel mal inici

2a divisió B. El Nàstic, amb un dels pressupostos més alts de la categoria, ha despertat dubtes després de cinc punts en sis partits

Els xiulets s’han anat succeint en els darrers partits al Nou Estadi de Tarragona a partir del mal inici del Nàstic, el gran candidat a guanyar el grup tres de la segona B. El conjunt grana només ha sumat cinc punts i és cinquè per la cua, però la plantilla demana calma a la seva gent, que ha començat a dubtar de la revolucionària planificació pel curs 2019/20.

“L’afició pot fer el que vulgui, jo sempre me n’he mantingut al marge, però els convido que animin tant com puguin”, afirmava el davanter Pedro Martín, el fitxatge estel·lar d’aquest estiu, per qui els grana van pagar uns 150.000 euros al Lleida per obtenir el seu passi: “Jo veig com ens entrenem i veig un equip amb molta qualitat, motivat i amb moltes ganes.”

El Nàstic només ha guanyat un partit, tot i que l’aspecte més preocupant és el seu registre a casa, on ha empatat un xoc i ha perdut els dos restants. “La situació ara mateix és aquesta, però també hem de tenir en compte que hem tingut mala sort. No és cap excusa, perquè hem de millorar, però, per exemple, hem fet set pals en aquesta temporada”, hi va afegir Pedro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)